Road Trip spilleautomat

Denne spilleautomaten omfavner alt som er Route 66 gjennom USA. Har man aldri hatt gleden av å kjøre den ikoniske strekningen, eller man bare trenger å drømme seg tilbake til tiden da man blåste gjennom USA med taket nede, er dette videoautomaten for deg. Denne automaten setter deg i førersetet på en klassisk oransje Dodge cabriolet som du kjører fra stat til stat på veien fra Chicago til California. De fem hjulene er fylt med symboler som representerer forfriskninger man bare må pakke i seg på veien gjennom USA. Det er også tre menneskelige figurer på automaten som alle passer automaten som hånd i hanske. Man har føreren av bilen, som minner mye om Brad Pitt, den søte damen som jobber på dineren og selvsagt langtransportsjåføren som har sitt levebrød på Route 66.

Spillopplevelsen

Hjulene på Road Trip er passende nok satt på en bakgrunn av Route 66 med gule skilt som markering for de aktive gevinstlinjene som teller totalt ni linjer. Over hjulene er tittelen på spillet sammen med et speedometer som beveger seg til høy hastighet når man oppnår en gevinst. Vi regner med det er tenkt at det skal være et speedometer, men det ser egentlig mer ut som oljetrykket, men det er nå så, morsomt er det uansett. Denne spilleautomaten har flott grafikk og levende farger. Her er det på ingen måte for mye bling, så man kan lett spille i timesvis uten å bli sliten i øynene. Animasjonene er gode og Dodgen, som er spillets expanding wildsymbol, dekker hele hjulet den lander på, før man ser bilen blåse ned veien mens skiltet med Route 66 spinner i vinden. I bakgrunn hører man herlig rockemusikk, som tross alt er det eneste man kan lytte på mens man trør gassen i bånn. Animasjonen når wilden lander er upåklagelig, og vi vet dette er flisespikeri, men den gjør litt for mye ut av seg og det tar litt for lang tid før den er over. Om du savner en mulighet til å slå av volumet på automaten er den muligheten dessverre ikke med. I stedet må man flytte musen utenfor selve spillet så vil musikken stoppe automatisk, litt som om man slår av tenningen og forlater bilen.

Spesialfunksjoner og symboler

Hovedattraksjonen på denne automaten hva gjelder spesialsymboler og kule funksjoner, er den ville Dodgen som vi allerede har vært innom. Ellers byr Road Trip på et egen scattersymbol i form av Route 66-skiltet som kan gi betydelige gevinster om man spiller med litt høyere innsats. Ellers er det verdt å holde et godt øye med både den store blå trucken og Brad Pitt. Den blå trucken betaler imponerende bra, med en maks utbetaling på 7.500 ganger innsats. Så selv uten jackpott er det gode muligheter for store gevinster på vei til California.

Konklusjon

Denne automaten, som er utviklet av Saucify, er ikke spesielt original eller overdådig i forhold til mange andre automater man finner på nettcasinoer i dag, men det plager oss ikke på noen måte. Designet er bra, animasjonene er gode, selv om de er litt for lang. Viktigst av alt er at automaten tilbyr spenning og gode gevinster, i tillegg til at Saucify har lykkes godt med å formidle følelsen av at man kjører ned Route 66 med vinden i håret. Alle som liker klassiske automater med biler og pene damer vil helt klart kunne falle for Road Trip. Det er ikke banebrytende, men vi vil absolutt komme til å spille denne automaten igjen og igjen. Om du også vil prøve ut automaten kan du besøke norske-spilleautomater.com hvor du også finner gode bonuser som kan sikre deg en flott tur ned den ikoniske motorveien. Om du etter en stund søker mer spenning, men vil holde deg til samme tema, kan du sjekke ut Road Trip Max Ways.