Ferie med campingvogn

husvagnDet høres kanskje litt gammeldags ut å reise på ferie med campingvogn, men faktum er at campingferien er på vei tilbake til å bli populært. Hvorfor det spør man seg kanskje, det er jo mer behagelig å bli vartet opp på hotell? Det kan jo være det, men når det kommer til stykke er det mange som ønsker å ha litt mer kontroll over sin egen ferie, og ikke minst hjelper det jo mye at man holde kostnadene lave.

Med hytta på tur

Når man reiser på ferie med campingvogn er det nesten som om man er på tur med hytta koblet til hengerfeste. Og det finnes ingen grunn til at campingvogn ikke skal vare like koselig som familiehytta! Akkurat hva slags vogn man ender opp med er avhengig av hvor mye penger man har lyst til å bruke, men det finnes mulighet til å leie vogner i så og si alle kategorier så det er absolutt mulig å finne en koselig vogn for et hvert budsjett.

Gjør vogna til ditt hjem

Når det kommer til hyttefaktoren så handler det mest om hva man gjør det til selv. Pynt opp litt mer personlige småting, noen gardiner og god matlukt når man stopper så har man kommet langt på vei. En stor fordel med campingvogn er jo at den er portabel, og i motsetning til hytta som forhåpentligvis står på samme sted som den gjorde sist du var der, så kan du velge et nytt feriemål hvert år.

Noen har gratis parkering

Det finnes muligheter for å sette opp campingvognen din gratis visse steder, men det er ikke alle grunneiere som er så glade for campingbesøk så pass på at du sjekker hvilke regler som gjelder der hvor du er. Dersom du ikke finner et passende sted er det lurt å ha en oversikt over campingplasser på ruten din, slik at du alltid kan finne et sted å stoppe for natten.

Du trenger ikke nødvendigvis å planlegge ruten din kilometer for kilometer, men det er alltid en god idé å ha en løs plan for hvor du vil og når du vil nå det målet. Husk bare å legge inn litt ekstra tid på ruten, så du har tid til å ta en omvei for å se noe ekstra interessant eller bli en ekstra natt på den hyggelige campingplassen du tilfeldigvis snublet innom.