Bil- og campingferie

Har du startet planleggingen av neste års campingferie allerede? Du er neppe alene. God planlegging gjør ferien til en suksess. På denne siden finner du gode tips som kan gjøre sommeren din enda bedre, om du er erfaren eller helt ny med bil- og campingferie!

camping2Vi koser oss når vi reiser og ekstra spennende er det å reise med bil og overnatte på campingplasser. Det er noe helt spesielt å tilbringe ferien på denne måten. Vi har friheten til å forflytte oss og hvor neste stopp ender, – valget er ditt! Dette er nettsiden for deg som ønsker tips til steder du bør besøke, aktiviteter som kan få deg opp av solstolen eller kanskje du trenger noen middagstips til kvelden? Vi gir deg alt du trenger for at du ikke vil kjede deg. Hva med en sykkeltur langs Eventyrvegen i Hallingdal? Vi gir deg tips om bil- og campingferie uansett hvor du ønsker å reise.

Hvor bør du reise?

Her får du en oversikt over hvor du finner de beste campingplassene rundt om i Norge, men vi vil også gi tips fra hele verden. Etter hvert vil det også komme utfyllende informasjon om flere av dem. Vi vil også gi deg tips om hvilke veier i Norge som må oppleves. Spesielt kommer vi til å fokusere på veier som Eventyrvegen, Atlanterhavsveien og andre spennende ruter det flotte landet vårt har å by på!

Camping hele året

Mange tenker på bil- og campingferie som en sommeraktivitet, men flere har også fått opp øynene for at camping er noe man kan gjøre hele året, også i Norge. Det eneste du trenger er en bil, vogn eller telt, som kan varmes opp og det har de fleste campingentusiaster. – Hva med alpincamping i løpet av vinteren? Visste du at det også finnes trender innenfor bil- og camping? Vi gir deg svarene!